Bongers & Lemmers Makelaardij

Makelaars En Adviseurs Onroerende Goederen Nijmegen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Kronenburgersingel 1 Kaart
Plaats
6511 AL  Route Nijmegen
Telefoon
088 055 5666
E-Mail
makelaardij@bongers-lemmers.nl
Twitter
@bongerslemmers
Facebook
bongersenlemmersmakelaardij
Website

Informatie

U van dienst zijn en uw vertrouwen waarmaken. Dat is de belangrijkste taak van ons team. Eerst inventariseren we uw wensen, vervolgens voegen we onze deskundigheid, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring toe. Samen maken we een plan van aanpak om uw individuele woonwensen te realiseren. Wij zijn uw partner op het gebied van aan- en verkoop van zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Het kiezen van een makelaar is een zaak van vertrouwen op de deskundigheid van die makelaar. Dat vertrouwen maken wij graag waar. Daar staan wij persoonlijk voor in omdat wij een passie hebben voor mensen en voor vastgoed. Een woning verkopen: Bij Bongers & Lemmers Makelaardij kunt u rekenen op goed opgeleide professionals die een toegevoegde waarde bieden door parate kennis, een groot netwerk en de noodzakelijke commerciële vaardigheden. Samen met u maken wij de verkoop van uw woning tot een succes door uw woning voor de maximaal mogelijke prijs binnen de geplande periode te verkopen. Een woning kopen: Indien u ons inschakelt voor de begeleiding van de aankoop van uw nieuwe “thuis” wordt u van het begin tot eind begeleid door een vakkundige en betrouwbare makelaar. Deze makelaar heeft uitsluitend als doel de woning van uw dromen te vinden en deze voor een zo gunstig mogelijke prijs en voorwaarden voor u aan te kopen. Overige diensten: Naast aan- en verkoop kunnen wij u ook van dienst zijn bij het huren of verhuren van uw woonhuis en bij het uitvoeren van taxaties. Dit geldt tevens voor begeleiding op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Graag nodigen wij u uit om nader met elkaar kennis te maken en zijn altijd bereid u vrijblijvend te informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn u graag van dienst!

Bongers & Lemmers Makelaardij is gevestigd op Kronenburgersingel 1 . Het volgende wordt aangeboden: Makelaars En Adviseurs Onroerende Goederen In Nijmegen zijn er 15 andere Makelaars En Adviseurs Onroerende Goederen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bouwkundig advies, Onteigening en planschade, Gratis offerte, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen, Gratis waardebepaling, Nieuwbouw, Aankoopbegeleiding, Taxatie, Vastgoedbemiddeling, Verhuurbemiddeling, Verkoopbegeleiding, Appartementen, Bedrijfspanden, Bestaande bouw, Eengezinswoningen, Garages / parkeerplaatsen, Koop.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Bongers & Lemmers Makelaardij

Give stars

Openingstijden

ma t/m vr:Buiten kantoortijden op afspraak.; za:Op afspraak

Categorieën

Makelaars En Adviseurs Onroerende Goederen
0880555666 088-055-5666 +31880555666

Kaart Kronenburgersingel 1

Loading map...